Tämä on nyt ihka ensimmäinen kertani kun kirjoittelen näin päiväkirjaa. No mistä se idea sitten lähti? Joskus kaaauan sitten minulle vinkattiin että voisin käydä lukaisemassa erään kaverini viestiä täältä ja törmäsin tähän vanhaan kehoitukseen viime viikolla. No ei sekään vielä muuttanut mitään, mutta eilen kun kävin tällä erää viimeistä kertaa selkäkontrollissa, tuli sieltä ehdotus, että alkaisin pitää päiväkirjaa oireistani niin ehkä paremmin päästäisiin tautiini kiinni! Tästä tulee siis sairain blogi vähään aikaan ;-)! (tai ei haittaa vaikkei tulisikaan....)
Eilen kävin hierojalla, joka runnoi oikein urakalla selkää ja hartioita. Se auttoi sen verran, ettei enää illalla alkanut oksettaa kun venytteli. Parannusta toi myöskin sairaalasta saatu kuminauha, jonka sijoituspaikaksi päätin työpaikan. Venyttelin muutaman kerran sen avulla työpäivän aikana, ja tuntui ihan mukavalta. Tänään on ollut hiukan väsynyttä ja selkä on ollut edelleen kireä, mutta yritän opetella rentoutumaan, joten josko se tästä sitten toipuminen alkaisi...
Muutoin en oikein tiedä että mikä masentaa... olisiko se kaikki tämä kiire jonka keskellä olen vaiko syyspimeä vaiko jokin muu. Mutta uskon että tämä tästä piristyy!!