Muutama viikko sitten luin Hesarin Nyt-liitteestä tästä uudesta villityksestä, www.facebook.com, ja ekana tuli mieleen etten ikinäKOSKAAN tuollaista tarvitse tai tietojani sinne pistä. Ja kas, nyt kahta viikkoa myöhemmin olen täysin koukussa sivustoon! Mikäli Teillä jollakin vielä EI ole kyseistä sivustoa avattu, niin hipinhopinkapinkopin sinne mukaan!!!
Muuten taitaa stressi kolkutella. Olo on iloinen ja suht pirteä, mutta olin kuulemma viime yönä mumissut unissani työasioita. Ei vaikuta kovin hyvältä, hih... Viime viikolla olin tosiaan rakentamassa messuosastoa yhden päivän ja messuamassa neljä päivää. Näin paljon tuttuja asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ja muita ja mukavaa oli. Mutta kuten aina, kyllä sen jälkeen vain nukuttanutkin on kun univajetta kuitenkin kertyi aika tavalla. Ja vielä eilen piipahdin päiväseltään työreissulla Kuopiossa, ei se ainakaan parantanut selän jäykistymistä. Noh, tällä viikolla ei enää reissata tarvitse.
Tänään ajattelin vihdoinkin julkaista blogini myös muutamalle muulle kuin itselleni... Jännittää jo etukäteen että jaksanko ylläpitää sivustoa ja jaksaako se jotain kiinnostaa... ...ja jaksanko itse muita kiinnostaa kun ajatuksenjuoksuni otetaan paperille... Riskejä vain pitää ottaa. Ja olla ylpeä siitä mitä on eikä muuta yrittääkään! Tervetuloa siis -Te valitut....