On niin hirvittävän kiva lueskella muiden blogeja, että josko minäkin tänne taas jotain aikaan saisin...
Eilen oltiin ristiäisissä Tampereella. Sain kunnian olla Hilkka-tyttösen sylikummina, ja ihan suht hyvin se menikin; mua ei itkettänyt vaikka alkuun pelkäsin, ja Hilkkaakin vain hiukan...
Illalla piti lähteä katselemaan ja kuuntelemaan live-musaa, mutta kas kummaa, nukkumatti kävi potkimassa jo kymmenen jälkeen illalla ja niinpä vetäydyin yöpuulle. No, pitkien yöunien jälkeen on tämä päivä varmasti ollut mukavampi näin.
Viime viikon kudoin ahkerasti ristiäislahjaa, tulevalle viikolle pitäisi keksiä siis joku muu kiire. Oon kyllä viisi päivää messuilla töissä, eli sikäli ei mitään aktiviteettia välttämättä enää lisää tarvitsisi, mutta nyt kun on käsityökausi saatu taas avattua, niin josko alkaisi vääntää vaikka joululahjoja... Yksi kiva idea eilen päähäni pälkähtikin, ja yön aikana sitä vielä päässäni hioin, sitä aion koittaa! Odotelkaapa jännityksellä! ;-)
Muita kuulumisia joita on viikonlopun aikana tullut olen myös pohtinut. Yhdellä pitkäaikaisella ystävällä on vakava sairaus, joka mietityttää. Vaikka mitään akuuttia ilmeisesti ei ole, niin tuo sairauden käänne jonka kuulin, pisti mietteliääksi. Kuten sekin, että toisella vanhalla ystävällä oli vieraillut tulipalo kodissa ja sitä mukaa pakkomuutto. Ja vielä yhdellä tuttavapariskunnalla oli ollut keskisuuri onnettomuus kotona ja sen lisäksi toisella heistä myöskin leikkausta vaativa sairaus, joka siis tällä erää pitäisi olla kunnossa. On tämä elämä välillä vähän hurjaa... Kuitenkin kaikilla edellä mainituilla on nyt tällä erää perusasiat kunnossa, joten ei sekään auta mikäli itse alkaisin asioita murehtia... Toivon kuitenkin kaikille hyvää! :-)