Tänään sitä viimeinkin tuli, LUNTA!!! Oli jotenkin niin ihanan harmonista mun työhuoneessani, kun pidin vain osan valoista päällä, kynttilä paloi pöydällä ja ulkona satoi lunta. Ja mikä parasta, viereisten huoneiden työkaverit eivät olleet paikalla, joten oli todella rauhallista ja rentouttavaa. Ja sainpa hyvin töitäkin tehtyä!

Huomisen pidänkin vapaata ja lähden käymään Tampereella Kädentaito-messuilla. Toivottavasti löytyy kaikkia ihania ideoita. Vaikkakin eipä noista ideoista nyt oikein ole ollut puutetta, toteutus vain on tökkinyt, kun olen viime päivinä hamstrannut kaupasta lankoja joululahjoja varten. Huomisella reissulla ajattelin poiketa myöskin pitämässä kummityttöä sylissä jos vaan aikataulu suunnitelmien mukaisesti menee.

Tuo kahvinjuontikielto josta taannoin mainitsin, osoittautuikin aika rankaksi, sillä päänsärky kesti kaikkinensa viisi päivää. Nyt muutaman päivän ajan on jo elämä voittanut, mutta alkoi jo mokoma touhu epäilyttää migreenin ollessa pahimmillaan. Ja mikä parasta; terveemmällä ruokavaliolla on olokin tuntunut jotenkin pirtsakammalta.

Kohta pitäisi lähteä jumppaan. Taas kerran on olo todella veltto, eikä millään jaksaisi kotoa lähteä, mutta en aio antaa periksi. Koskaan ei kuitenkaan ole jumppaan lähtö jälkikäteen harmittanut vaikka ennalta nuutunut olisinkin ollut.

Alan siis skarpata!