Tänään on päätä särkenyt niin ettei meinaa ajatus kulkea... Syy ei ole sen kummempi, kuin että olen lopettanut kahvinjuonnin eikä SE taas sovi minulle. Kävin näyttämässä korvalääkärisedälle viimein jo pari kuukautta vihoitellutta korvaani toissapäivänä ja sain kuukauden hevoskuurin, joka kieltää mm. kahvin, suklaan, alkoholin ja mausteiden laajemman nautiskelun. Ja nyt yritän muistaa noudattaa kyseistä valiota että kuulo palautuisi normaaliksi. Mutta kofeiini on siis osoittautunut suurimmaksi ongelmaksi kuten vanhojen muistikuvien perusteella jo uumoilinkin.
Olen tehnyt isälle pipoa isänpäivälahjaksi. Taas kerran kävi niin, että pipo on puolivälissä ja olemme jo huomenna menossa käymään lahjomassa. Tuleekohan pitkä ilta tuon askareen parissa... Olen nyt viime talvena tykästynyt pipojen tekemiseen. Siskon perhehän sai kokonaisuudessaan uudet pipot silloin ja nyt talkoot jatkuvat! ;-) Helppoa ja hauskaa!
Kävin ostelemassa uusia lankoja myös joululahjoja silmällä pitäen. Tuli tuossa taannoin niin loistava idea päähän, että sitä on pakko koettaa. Toivottavasti vain ehdin tekemään nuo valmiiksi määräaikaan mennessä. Mitäköhän nuo kummilapset muuten mahtaisivat toivoa? Vinkkejä saa kertoa mikäli niitä on, ja katsotaan sitten hyödynnänkö niitä vai keksinkö omasta päästäni, hih....
Mies lähti keikalle, annoin oman autoni poikkeuksellisesti lainaan kun ulkona on niin kamalan pimeää ja synkkää ja märkää ja hirviä puikkii ties mistä. On sentään toivottavasti vähän turvallisempi ehkä tuo minun autoni verrattuna miehen tricoloriin. Nyt nautin siis illasta kotona täysin omassa ihanassa seurassani. Suunnitelmissa pipon tekemistä, telkkarin katsomista (jos jaksan sen avata), lehden lukua ja Scrabulouksen pelaamista josko kyseisen pelin ladanneet ystäväni netissä illan aikana käyvät....!

Kirjoitteli addiktioherkkä Sipetti