Ilo lumesta oli kovin lyhytaikaista... Taas on nurmikko valloillaan. Toivottavasti sentään hiihtokelitkin vielä iloksemme saapuisivat.

Paljon on ollut rentouttavaa puuhaa viime päivinä. Perjantain pidin vapaata ja kävin käsityömessuilla ja kummityttöä tapaamassa. Yöksi menimme miehen kanssa kylpylään ja illalla kävimme vielä leffassa ja ulkona syömässä. Leffan nimi oli Kimpassa (Ensemble, c'est tout), ja olihan se vallan kiva. Itkukin pääsi, kuten hyvässä -romanttisessa- filmissä tirahtaa kuuluukin.

Lauantaina kävimme jälleen ulkona syömässä ja ajelimme sen jälkeen kotiin. Sunnuntaina suuntasimmekin Seinäjokea kohden, koska miehen piti mennä sinne kokoustamaan ja minähän tuppasin itseni kyytiin jotta pääsin ostoksille. Kaikkea mukavaa löytyi kyllä... Mm. mielikeittokirjasarjaani oleva tiiliskivi; Culinaria -makujen eurooppa. Kyseisessä kirjasarjassa on kyllä hinta-laatusuhde kohdallaan. Tässäkin sivuja oli n. 640 kpl ja hintaa reilu parikymppiä. Eikä kyseessä ole mikään peruskeittokirja, vaan sieltä löytyy tietoa maiden kulttuureista ja tavoista, historiasta, ja muustakin maantietoon vivahtavasta. Sunnuntaina kävimme taasen elokuvissa, tällä kertaa katselimme kotimaista tuotantoa Lieksa-elokuvan muodossa. En varmastikaan ymmärtänyt tuota leffan juonta täysin, mutta jotenkin siitä huolimatta pidin luodusta ilmapiiristä. ja elokuvamusiikki oli vallan loistavaa!

Tänään pitikin taas palata arkeen ja töihin. Tämä viikko on erityisen kiireinen, joten voi olla aika harvassa Scrabulous-siirrot... Ensi viikolla pitäisi vähän taas hellittää!

Innoissaan talvea odottava; Sipecial