Oi autuutta! Jostain syystä tämä työviikko otti todella koville. Eikä kalenterin mukaan tulevat viikot tuo yhtään helpotusta asiaan... No, eiköhän tästä jotenkin selvitä!

Tänään laiskottelen ainoastaan kotona. Kaupassa pitäisi tässä illan mittaan käydä, mutta muutoin vain rentoudun. Mies lähti keikalle viikonlopuksi, joten sitä sitten pitää ikävöidä! Mutta toivottavasti saisin siivottua sillä välin. Huomenna ei ole työpaikan sählyvuoroakaan koska samaan aikaan on samassa hallissa jokin lentopallopeli joka jyräsi meidän vuoron. Viikonloppu menee siis kaiken kaikkiaan vähällä aktiviteetilla mikäli en jotain keksi. Sisko pyysi tekemään niille ruokaa joku päivä, voisin tarttua tarjoukseen jos kaupasta jotain hyviä raaka-aineita sattuisi jäämään käteen.

Eilen tilasin vielä netistä muutaman levyn. Tulevat varmaankin ensi viikolla. Kyseessä olivat Northern Kingsien Reborn ja Panic at the discon A Fever you can't sweat out. Toivottavasti olisivat hyviä! Ihan kuin olisi joulu kun on paketti tiedossa... ;-) Facebook sai taas lisää sisältöä kun lisäsin mielikappaleitani ja -bändejäni sinne listaksi. Vähän High Fidelityn tyyliin -mikäli joku on sattunut John Cusackin leffan (High Fidelity) katsomaan tai Nick Hornbyn kirjan (Uskollinen äänentoisto) lukemaan. Mikäli ette näitä tuotoksia vielä tunne, niin suosittelen tutustumaan!

Tässä päivän linkkivinkit! ;-)
Moi!