Ohhoh, kuinkas se aika nyt on taas mennyt niin nopeaan ettei ole ehtinyt kirjailemaan mitään...
Hupsista!

Viime viikon loppupuoli meni työreissussa merellä. Harmi vain ettei tuo välikorva ole vieläkään toipunut siitä, joten keinuminen vain sen kun jatkuu... Oli ihan kiva reissu muuten. Mutta täytynee tunnustaa että mun paikkani ei ole laivassa eikä lentokoneessa vaan jalat tiukasti maankamaralla!
Tällä viikolla olenkin neljä päivää reissussa, vuorossa messut. Pääosin porukka tosin on tuolla samaa kuin mitä laivallakin, eli varmaankin samat vitsit jatkuu...

Olen muuten taas tänäkin vuonna (ainakin näillä näkymin) kummipojan synttäreiden aikaan mökkimessuilla, joten josko, Omena, olette tuolla viikolla keskiviikkona tai torstaina kotosalla, niin saattaisin poiketa...? Kysyn näin varmasti hyvissä ajoin! ;-)

Tällä hetkellä on käsityöläisyyspuolella teon alla huovutettavat lapaset. Tein kolmet joululahjaksi ja nyt pitäisi sitten tehdä vielä yhdet kun tilattiin. Viime viikolla tein myös tilauksesta yhdet kolmivuotiaan kokoa olevat kynsikkäät. Mietinkin josko alkaisi ahertaa varastoon enemmänkin kaikkia noita ja menisi johonkin joulumyyjäisiin vaikka myymään niitä hamassa tulevaisuudessa. En tiedä jaksaisiko noita silti urakoida... Ja näillä langan hinnoilla olisi myös hankalaa saada siitä jäämään mitään välistä itselle. No, pohditaan.

Talvilomaan aikaa vielä kuusi viikkoa.....