Heipä hei!

Laiskotti tuossa joulun aikaan -tai itseasiassa tein niin ahkerasti joululahjoja, etten ehtinyt kirjoitella tänne mitään. Joululahjoiksi tuli mm. kolmet huovutetut tumput, kahdet kynsikkäät ja kahdet ensipotkutossut, eli sellaiset kun vauvat makaa selällään ja potkii, tossut helisevät. Ainoana erona tässä tapauksessa on, että nämä ensipotkijat joille tossut menivät, sattuivat olemaan jo yli 30-vuotiaita... ;-) Lisäksi kuvitin viisi kauppakassia. Niiden saajille vinkkinä, että tusseissa neuvottiin että pitäisi kestää yli 60 asteen pesua. Sen näkee sitten kun pesee että pitikö paikkaansa. Harmi vain ettei tullut otettua yhtään kuvaa noista mistään tekeleistä.

No, eilen aloitin kivan käsityön, joka osoittautuikin vallan nopeaksi ja kivaksi. Tässä teille kuva juuri valmistuneesta Pampula-nallesta:

1179200.jpg

Bongasin kädentaitomessuilta ihanaa Kauhavan Kangas-Aitan Pampula -lankaa, jota saa jopa netistä tilattua. Ostin sitä muutaman kerän  tuolta messuilta kokeeksi ja tuo nallen ohje löytyi heidän nettisivuiltaan. Langan menekki oli kolme kerää (olisiko tuo nalle jotain hieman yli 40 cm korvasta tassuun) ja tein nro:n 9 puikoilla. Lisäksi nassuun pari silmää ja yksi nenä (tällainen ei-picassomainen ratkaisu) ja kaulaan hieno silkkirusetti ja siinäpä se. Tämä nalle menee näillä näkymin lahjaksi maaliskuussa eräälle neljä vuotta täyttävälle herralle.

Tällaisia käsityöuutisia tällä erää!

Lopuksi vielä vinkki eräälle enkelille joka viime vuonna kyseli saako tämän blogin linkittää hänen blogiinsa, että lupa tuli annettua 15.11. mutta eipä vain linkkiä näy... :-D