Täällä taas! Johan menikin tovi viime kirjoituksesta, kannattaisi varmaankin vaihtaa salasana helpompaan, jotta muistaisi aina eikä vain kirkkaina päivinä! :-D Tässä välissä oli kaikki linkit ja muut tavaratkin karanneet blogin reunasta, mutta onneksi löytyivät takaisin. Mystistä kuitenkin tuollainen häviäminen.
Viimeajat olen kärsinyt mystisistä mahavaivoista. Ei tuo huhtikuun mahatauti oikein taida tasaantua, perjantaina on taas tiedossa lisää tutkimuksia. Toivottavasti kuitenkaan ei ole mitään vakavaa.
Muuten olen nauttinut kun taas on ollut lämmintä. Minun puolestani saa jatkua tällaisenaan, vaikka kesäloman alkuun onkin vielä yli kaksi kuukautta.
Antakaapa vinkkejä mikä olisi kiva paikka matkustaa lomaa viettämään tuossa ennen elokuun puolta väliä? Tuossa on pyöritelty milloin mitäkin paikkaa, mutta ei vielä olla päädytty tekemään mitään varauksia... Dublin, Firenze, Praha, Bukarest, Azorit, Samos, Santorini, Barcelona, Liverpool, Provence, Kroatia, Parga, Bukarest, Bratislava, Krakova, Jersey, Edinburgh, jne. jne.... ...auttakaa nyt vähän.....!!!