"Kuinka kuluu multa maanantai
tämä mateleva maanantai
aamu maanantai
maanantai"

Tänään oli oikein maanantainen olo. Väsytti, eikä olisi jaksanut tehdä mitään. Oli sanalla sanoen veto poissa! Eilen aloin lukemaan Laila Hirvisaaren Grand Hotel -kirjaa jonka hankin lauantain Tampereen reissulta. En ole koskaan lukenut kyseistä kirjailijaa, jotenkin olen aina ajatellut ettei sovi mulle, mutta nyt ainakin 100 sivun jälkeen olen positiivisesti yllättynyt! Saapi nähdä pysyykö samat fiilikset koko viiden ja puolen sadan sivun verran.
Huomenna pitäis käydä Jyväskylässä rakentamassa messuosasto ja sit tuun vielä yöksi kotiin, mutta keskiviikosta lauantaihin pitäisi sitten messuta yhtäjaksoisesti siellä. Sittenpä taitaa taas jäädä kirjoittelut tänne... Toisaalta kiva mennä messuille, mutta se vähän kyllä harmittaa, että jää kiva mökkimeno viikonlopulta väliin. Miksi kaikki kivat asiat aina meneekin päällekkäin??? Joulukuussakin yhtenä viikonloppuna olisi erään kaveriporukan pikkujoulut jonne jo lupasin mennä ja sitten erään kaverin tuparit toisella puolella Suomea ja olisihan sinnekin ollut kiva mennä kun ei kaveria ole nähnyt pariin vuoteen.... Harmi!
Tänään oli circuit-päivä. Tuli naisvoimistelijoiden 60-vuotisjuhla t-paidat jotka tilasin sekä itselleni että tuolle miespuoliselle naisvoimistelijalle! ;-) Mahtaakin olla mukava yllätys, heh! Tällä viikolla sitten muut harrastukset jäävätkin väliin koska viikko menee siellä messuilla. Harmi vain! Sählyyn olen jäänyt koukkuun ja nyt tulee jo toinen lauantai jolloin en sinne mukaan pääse. Se on kyllä hauska laji! Kärsi vain tuo harrastus hieman, kun paloi edellinen halli ja uusi kenttä on pienempi... Mutta onneksi vain laji sentään jatkuu!
Nyt taidan lopettaa lurittelun tältä erää!
Moips!