Ultrakiireisen viikon jälkeen teki hyvää rentoutumisviikonloppu! Meille tuli perjantaina vieraita, kaksi hieman vanhempaa ja eräs yksivuotias saapuivat piristämään viikonloppuamme. Käytiin kiertämässä luontopolku ja eilen sitten haettiin Tiimarista askartelutarvikkeita joulukorttien tekoa varten. Ideat vähän vaan vielä avoinna... Ensimmäinen versio tuli tehtyä, siitä nyt pitäisi kehitellä ideaa... :
 1084674.jpg
Eli tuollaiselle tavalliselle, siniselle korttipohjalle liimasin kiiltelevän tähden. Ainoa ongelma vain on, että tuo aaltoileva hopeapahvi josta tähti on leikattu, on niin paksua, ettei sitä tahdo saada liimattua, vaan se korkkaa ylös taustapahvista... Mitähän sitä tuolle tekisi...?

Tänään pitäisi käydä katsomassa mahtaisiko tuo paikallinen "kauppakeskus" olla auki. Sinne nimittäin oli avattu uusi keittiötarvike- ja lahjatavaraliike jossa voisi olla ihan kiva käydä ihmettelemässä. Sitä ennen pitää vielä kuunnella radiosta Yle X:n Suomen virallinen lista, siltä varalta, jos siellä satuttaisiin soittamaan Oliveria joka tällä viikolla oli sinkkulistan sijalla 4.